Montering af nye tagrender i zink og aluminium

Er det blevet tid til at få nye tagrender? Hos Krenk VVS har vi stor ekspertise med alle former for blikkenslagerarbejde som f.eks. montering af tagrender af zink, plast og stål m.v. Vi udfører blikopgaver for kunder i blandt andet Kolding, Fredericia, Vejle og adskillige andre steder.

Zinktagrender og mange andre flotte materialer

​Det er vigtigt, at tagrenderne og nedløbsrørene fungerer optimalt, så der ikke sker skader på huset. Dertil kommer, at gamle og skæve tagrender og nedløbsrør ødelægger husets samlede udtryk.

Zinktagrender står flot på mange huse, hvis man ønsker et traditionelt look. Samtidig holder de i mange år, og de kan leveres blanke, forpatinerede og farvede. Der findes også mange andre flotte materialer.

Vi tilbyder montering af tagrender af:​

  • ​Stål
  • ​Zink
  • ​Plast​
  • ​Kobber
  • ​Aluminium
  • ​Og så videre​

Vi kan endvidere levere og montere skotrender, inddækninger og sålbænke med videre, og det kan være i samme farve og materiale som tagrenderne. Det kan f.eks. være zink eller det lidt dyrere kobber.

Vi har altid fokus på, at vi skal levere løsninger af høj kvalitet, og at det skal være til billige priser. 

Samtidig sætter vi dine ønsker i første række. Derfor kan du se frem til en tæt dialog, hvor vi gennemgår dine forventninger.

Få et uforpligtende tilbud på montering af tagrender

​Kontakt os gerne for at få en snak om dine tanker, og vi giver gerne råd og vejledning om fordele og ulemper ved de forskellige materialer. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på montering af tagrender.

Du kan ringe på telefon 75 50 33 44 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til os på e-mail krenk@krenkvvs.dk.​

Vi ser frem til at høre fra dig.

Krenk VVS Aktieselskab

Esbjergvej 14, 6000 Kolding

​CVR: 15183349​

​Tlf.: 75 50 33 44

E-mail: krenk@krenkvvs.dk