Gulvvarme gør det hele mere rart og behageligt

Drømmer du om at få gulvvarme? Så kan din VVS-installatør Krenk VVS hjælpe. Hos Krenk VVS har vi stor ekspertise med at installere varme i alle typer gulve og dermed at gøre livet mere rart og behageligt for vores kunder. Vi er autoriseret VVS-installatør, og vi servicerer kunder i blandt andet Kolding, Vejle og Fredericia samt mange andre steder.

Bedre udnyttelse af varmen i rummet

Varme i gulvet er ikke kun rart og behageligt, især på kølige dage – det medfører ofte en bedre styring og udnyttelse af varmen. Derfor har mange nybyggerier og totalrenoverede huse varme i alle gulve. Du kan også nøjes med mindre. Dagligstuen og især badeværelset er populære steder at starte. Eller det kan være børneværelset.

Gulvvarmen er især rart på flise- og klinkegulve, men den gør også en forskel på et trægulv. De fleste, som er trådt ud på et badeværelse med varme i gulvet en tidlig vintermorgen, er i al fald enige i, at gulvvarme gør livet lidt mere behageligt.​

Hvad koster gulvvarme?

Vores priser for installation af gulvvarme afhænger af ganske mange forhold. Der er forskel på, om det skal være el eller vandbaseret. Der er også forskel på prisen, hvis det skal installeres i et ældre gulv af f.eks. træ eller beton.

Kontakt os for at høre om mulighederne

Du er velkommen til at få en snak om de mange muligheder, herunder fordele og ulemper. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe til os på telefon 75 50 33 44, eller du kan skrive til os på e-mail krenk@krenkvvs.dk.​

Vi ser frem til at høre fra dig!

Krenk VVS Aktieselskab

Esbjergvej 14, 6000 Kolding

​CVR: 15183349​

​Tlf.: 75 50 33 44

E-mail: krenk@krenkvvs.dk