Luft til vand varmepumper mindsker din varmeudgift​

Står du over for en udskiftning af dit gamle olie- eller gasfyr? Så kan din lokale VVS- installatør Krenk VVS hjælpe dig. Du kan med fordel overveje en luft til vand varmepumpe. Denne varmekilde medfører flere fordele såsom en besparelse på din varmeudgift. Her hos Krenk VVS varetager vi alle opgaver inden for varmepumper hos kunder i og omkring Kolding, Fredericia og Vejle.

En luft til vand varmepumpe kan anvendes til både opvarmning af rum samt til varmt brugsvand. Løsningen er ideel, hvis ikke du har tilstrækkeligt areal i din have til et jordvarmeanlæg. Derudover er det en effektiv løsning, der er økonomisk fordelagtig for langt de fleste. 

Selvom det kan være en stor investering lige nu og her, så er luft til vand varmepumper en billig løsning på den lange bane.

Hvad koster en varmepumpe?

Den nøjagtige pris på luft til vand varmepumper afhænger af, hvilken model du vælger. Vi tilbyder montering af varmepumpe fra forskellige anerkendte mærker. 

Hvilken type, du skal vælge, afhænger af dine ønsker og behov. Her står vi altid klar med kompetent rådgivning, så du kan træffe dette rette valg efter dine behov.​

Vi er et professionelt firma, der kan hjælpe med alle opgaver inden for varmepumper. Vi tilbyder eksempelvis både installation af varmepumpe samt service på varmepumpe hos alle kundetyper. Vi løser både store og små opgaver, så du bør ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt os for at høre mere om luft til vand varmepumper

Vi står altså klar til at løse enhver opgave i forbindelse med luft til vand varmepumper. Vi garanterer holdbare løsninger, som matcher dine behov. Alt sammen til attraktive priser.

Kunne du tænke dig at høre næremere, så kontakt os på telefon: 75 50 33 44 eller på mail: krenk@krenkvvs.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med et godt tilbud.​

Krenk VVS Aktieselskab

Esbjergvej 14, 6000 Kolding

​CVR: 15183349​

​Tlf.: 75 50 33 44

E-mail: krenk@krenkvvs.dk