GAS, JORDVARME, BADEVÆRELSER MM.

Krenk VVS har i en menneskealder været synonym med godt VVS- håndværk i Kolding og omegn

Krenk VVS er også historien om den tidligere arbejdsdreng og lærling, Bjarne Birk Nielsen, der efter nogle år med videreuddannelse kom tilbage som installatør og overtog virksomheden.

Vi løser både små og store opgaver for private, boligforeninger, industrivirksomheder og offentlige virksomheder udtaler Bjarne Birk Nielsen, og vi gør hver dag vort bedste for at leve op til høj kvalitetsarbejde og ord holdenhed, som altid har været kendetegnende for Krenk VVS.

Det er til Krenk VVS, fru Hansen ringer til når hun skal have reparareret sin vandhane eller naboen skal have svejst et stoleben. Men det er selvfølgelig ikke kun mindre opgaver, vi løser, påpeger Bjarne Birk Nielsen.

Vi kan løse alle de opgaver, som måtte opstå hos vores kunder, og vi kan rykke ud lynhurtigt. Vi kan også udover traditionelle VVS- opgaver og almindelig blikkenslagerarbejde løse specialopgaver som f.eks. medicinske luftarter og køl.

Vi har et rigtig godt netværk med lokale håndværksfirmaer, som bruger os som VVS i forbindelse med hovedentrepriser på huse og tilbygninger. Vi bruges også i både badeværelsesentrepriser og køkkenentrepriser. Derudover er vi udvalgt som håndværkstaksator for to forsikringsselskaber.

Faguddannede medarbejdere og rimelige priser

Vores montører er naturligvis faguddannede til alle typer af vvs- arbejde, uanset om det drejer sig om:

  • Vand
  • Varme
  • Gas
  • Fjernvarme
  • Jordvarme
  • Varmepumpe
  • Solvarme
  • mm.

Vores priser er rimelige – og enhver opgaver bliver som selvfølge udført til tiden. For os er en aftale altid en aftale. Og vi udfører arbejdet præcis efter kundens anvisninger – men er heller ikke bange for at foreslå alternativer, hvis vi har en bedre løsning.

Vi vil altid gerne tages med på råd fra starten – vi gør vort bedste for at finde den optimale løsning og leve op til høj faglig stolthed. Og vi ser det som en æressag, at aflevere kvalitetsarbejde til rette tid og til aftalt pris.

Et af vores specialer er Gemina Termix varmeveksler, der er en komplet løsning til varmt brugsvand og rumopvarmning med optimal sikkerhed.