Fjernvarmeanlæg installeres og serviceres

Skal du have et nyt fjernvarmeanlæg? Hos Krenk VVS har vi 30 års erfaring som VVS-installationer, og vi er naturligvis autoriseret VVS-installatør. Vi tilbyder installation, udskiftning og service af fjernvarmeinstallationer. Det kan blandt andet være i Kolding, Vejle og Fredericia samt adskillige andre steder.

Billig varme og minimal vedligeholdelse

​Vi tilbyder opbygning af fjernvarmeanlæg og tilslutning til fjernvarmenettet, hvis du ikke længere ønsker at benytte f.eks. gas- eller oliefyr. Vi tilbyder også udskiftning af eksisterende anlæg. Derudover udfører vi gerne de årlige eftersyn.

Fjernvarme er billigere end gas og olie. Dertil kommer, at anlægget kræver en minimal vedligeholdelse, og at det holder længere end andre varmeanlæg. Derfor er fjernvarme altid en billig løsning på længere sigt. Prisen for fjernvarme afhænger af dit lokale fjernvarmeværk, herunder det brændsel, som varmeværket benytter.​

Hvad koster et nyt fjernvarmeanlæg?

​Vores priser for at installere et fjernvarmeanlæg afhænger af, om der er tale om en udskiftning eller en nyinstallation, hvor anlægget skal tilsluttes fjernvarmenettet. Dertil kommer, hvorledes det varme vand opvarmes. ​Dog er vores priser altid attraktive og konkurrencedygtige.

Kontakt os for at få et tilbud på fjernvarme

​Du er velkommen til at få flere oplysninger, og vi tager gerne en snak om, hvad der kan være bedst for dig og din bolig. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for en fjernvarmeløsning. 

Du kan ringe til os på telefon 75 50 33 44 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail krenk@krenkvvs.dk.

Krenk VVS Aktieselskab

Esbjergvej 14, 6000 Kolding

​CVR: 15183349​

​Tlf.: 75 50 33 44

E-mail: krenk@krenkvvs.dk