Radiatorer har også følelser

Hvis du tror, at det er ubetinget fedt at være radiator, kan du godt tro om igen. At være sat til vægs og hænge i al ubemærkethed virker nemlig både sårende og nedbrydende for selvtilliden. Hvis den så samtidig er udstyret med en gammeldags termostat, der er nusset i kroge og hulrum, og som sandsynligvis ikke længere fungerer optimalt, er den helt gal.

Derfor får du her et godt og gratis råd: Skænk dine radiatorer lidt opmærksomhed; det betaler sig.




I den forbindelse bør du rette din opmærksomhed på Danfoss X-tra Collection™, som er en serie designtermostater, der gør alle bedrøvede radiatorer glade igen, og som samtidig giver helt nyt liv til dit hjem. Danfoss X-tra Collection™ er hædret med iF 2005 prisen for industrielt design i særklasse og monteres på få minutter. Hvis dine gamle Danfoss ventiler ikke er over 20 år, er det ikke en gang nødvendigt at tappe vand af radiatorerne. Du kan vælge mellem 8 farver, f.eks. krom, hvid med krom, børstet stål og ”guld”.

Danfoss X-tra Collection™ fås hos din VVS-installatør.
Send forespørgsel vedr. produkt: Danfoss

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Har du brug for professionel hjælp til din VVS opgave? Har du brug for hjælp til en varmepumpe, fjernvarmeanlæg eller dit badeværelse? Søger du en pålidelig VVS-installatør til at løse dine installationer, reparationer eller vedligeholdelsesbehov? Så tøv ikke med at kontakte os!

Vores dedikerede hold af erfarne VVS-installatører, står klar til at imødekomme dine behov med ekspertise, pålidelighed og førsteklasses service. Uanset om det er et akut problem, en planlagt installation eller et større projekt, er vi her for at hjælpe dig med skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke krav og dit budget.

Vi tror på at levere kvalitetsarbejde, der holder, og vi anvender kun de bedste materialer i vores arbejde. Din tilfredshed er vores topprioritet, og vi går altid den ekstra mil for at sikre, at vores kunder er glade og tilfredse med det udførte arbejde.

Så hvorfor vente? Kontakt os i dag for en gratis og uforpligtende konsultation. Lad os hjælpe med at løse dine VVS-opgaver som f.eks. varmepumper, fjernvarmeanlæg og badeværelser, så du kan få ro i sindet og vide, at du er i gode hænder. Ring nu eller udfyld kontaktformularen her ved siden af, og lad os komme i gang med at hjælpe dig!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Vedhæft billede
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Krenk VVS Aktieselskab

Esbjergvej 14, 6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

CVR: 15183349

Salgs- og leveringsbetingelser​

Kontaktoplysninger

Telefon: 75 50 33 44

E-mail: krenk@krenkvvs.dk

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 – 15.45​

fredag: 07.00-12.15​

Lørdag og søndag: lukket