Fremtidssikre dit varmeanlæg med en solvarmeforberedt varmtvandsbeholder

Står din varmtvandsbeholder overfor udskiftning er der god fornuft i at installere en solvarmeforberedt beholder og måske samtidigt også installere solfangere.

Vælger du allerede nu at installere en solvarmeforberedt varmt-vandsbeholder fremtidssikrer du dit varmeanlæg uanset, at du måske ikke nu skal have solfangerne monteret. En solvarmeforberedt varmtvandsbeholder er ikke væsentligt dyrere end en traditionel varmtvandsbeholder. Væsentligt for varmtvandsbeholdere er udformning, isolering og minimering af varmetab.

Vores varmtvandsbeholdere er blandt de absolut bedst ydende på markedet og er dimensioneret til at sikre dig den nødvendige kapacitet af varme og varmt vand. Forskning på Danmarks Tekniske Universitet DTU Byg viser, at høje slanke solvarmebeholdere med rørføring ud af bunden giver det mindste varmetab og dermed den bedste effektivitet. Vores solvarmebeholdere opfylder naturligvis disse kriterier.

Varmtvandsbeholdere skal optage mindst muligt plads.
En Nordic Energy Group solvarmebeholder er designet til at kunne monteres i et 60 x 60 x 202 cm bryggersskab således, at du ikke skal ødelægge dit pæne bryggers med en stor og klodset beholder. Ønsker du en fritstående varmtvandsbeholder leverer vi beholderen i smukt hvid kabinet, hvor den samlede enhed kun optager 60 x 60 x 197 cm plads.

Varmtvandsbeholder i
kabinet 60x60x197 cm.

Læs mere om vore varmtvandsbeholdere her, og vores solfangerprogram her eller

Find yderligere information på www.nordicenergygroup.com/

Send forespørgsel vedr. produkt: Nordic Energy Group

Krenk VVS Aktieselskab

Esbjergvej 14, 6000 Kolding

​CVR: 15183349​

​Tlf.: 75 50 33 44

E-mail: krenk@krenkvvs.dk